Meiden spelletjes
 Google chrome downloaden
 Mozilla firefox downloaden
 Funfactor
 Gratis spelletjes en filmpjes
 website promotie
 Gratis emoticons
 Studieinfo
 Studielinks
 Spellen Spelen
 Hotel Boeken
 Hypotheek
 GSM hits
 Messenger city
 Voetbalkliks
 Top Games
 Happy Games
 Ringtones
 Mess free
 f1wallpapers.nl
 GSM unlocken
 Ringtones plezier
 Handig starten
 Gratis Startpagina
 CDex


Er zijn op internet veel programma's te vinden voor het converteren en rippen van muziek, maar slechts weinigen zijn zo compleet als CDex. Daarbij hebben we hier te maken met een open source programma, wat een garantie is voor het ontbreken van spyware, reclame en andere commerciƫle bijbedoelingen.

Met CDex kun je audio-cd's opnemen en direct naar naar het mp3-formaat laten converteren. Handig, want dat is hetr formaat wat de meeste mensen uiteindelijk toch willen gebruiken. Andere conversies zijn echter ook mogelijk. CDex ondersteunt o.a. wav, ogg, vqf en ape. Ook analoog opnemen (via de linein van je geluidskaart) is een optie.

CDex is een compleet programma want naast een ripper en een converteerprogramma is het ook een mediaspeler. Verder ondersteunt het programma CDDB, wat inhoud dat CDex de titelinformatie van een geripte cd van internet kan importeren. En dat scheelt je veel invoerwerk.


Vorige pagina   Bezoek website[ Version 1.3 ] [ Disclaimer ] [ © 2008 SoftwareParadijs.nl ] [ Sitemap ] Website statistieken