Meiden spelletjes
 Google chrome downloaden
 Mozilla firefox downloaden
 Funfactor
 Gratis spelletjes en filmpjes
 website promotie
 Gratis emoticons
 Studieinfo
 Studielinks
 Spellen Spelen
 Hotel Boeken
 Hypotheek
 GSM hits
 Messenger city
 Voetbalkliks
 Top Games
 Happy Games
 Ringtones
 Mess free
 f1wallpapers.nl
 GSM unlocken
 Ringtones plezier
 Handig starten
 Gratis Startpagina
 Hitman Pro


Hitman Pro is een gratis Nederlands programma. Dit programma combineert meerdere antispyware software en antivirus software en heeft naast het aansturen van externe software ook eigen middelen om spyware te bestrijden.

Tegenwoordig is alleen antivirus software of een firewall op de computer niet genoeg. De meeste antivirus software is niet in staat spyware op te sporen en te verwijderen. Verschillende bedrijven hebben daarom speciale software ontwikkeld en op de markt gebracht. Deze antispyware software richt zich op de bestrijding van spyware. Echter elk programma heeft zijn eigen kwaliteiten op een apart gebied van de verschillende soorten spyware. Zo is het ene programma gespecialiseerd in spyware verwijderen en het andere programma in de bescherming tegen spyware.

Dit zou betekenen dat u meerdere anti spyware programma's op uw computer moet installeren om uw computer schoon te houden. Hitman Pro biedt hiervoor DE oplossing door meerdere externe software te combineren onder één dak. Daarnaast heeft Hitman Pro zelf ook middelen tegen spyware.

Absoluut een aanrader!


Vorige pagina   Bezoek website[ Version 1.3 ] [ Disclaimer ] [ © 2008 SoftwareParadijs.nl ] [ Sitemap ] Website statistieken