Meiden spelletjes
 Google chrome downloaden
 Mozilla firefox downloaden
 Funfactor
 Gratis spelletjes en filmpjes
 website promotie
 Gratis emoticons
 Studieinfo
 Studielinks
 Spellen Spelen
 Hotel Boeken
 Hypotheek
 GSM hits
 Messenger city
 Voetbalkliks
 Top Games
 Happy Games
 Ringtones
 Mess free
 f1wallpapers.nl
 GSM unlocken
 Ringtones plezier
 Handig starten
 Gratis Startpagina
 FastStone Image Viewer


FastStone Image Viewer maakt het mogelijk om eenvoudig door je afbeeldingen te browsen. Verder stelt het programma je in staat afbeeldingen te converteren naar een ander bestandsformaat en simpele bewerkingen uit te voeren. Je kan het formaat wijzigen, kleuren aanpassen, afbeeldingen draaien, een watermerk aanbrengen en simpele effecten toepassen.

Met name de ondersteuning voor twee monitoren is uitstekend; Je kan één scherm gebruiken om door uw afbeeldingen te navigeren, terwijl het andere een geselecteerde afeelding laat zien.

Wanneer je vanuit het programma een map met afbeeldingen opent, worden deze als miniatuurweergaven weergegeven. Dat is nu ook het geval voor de meeste videobestanden. Wanneer je vervolgens op een afbeelding klikt, wordt het schermvullend geopend.

De menu's zijn redelijk duidelijk en fraai vormgegeven. Het zou echter overzichtelijker zijn als de menu's niet steeds verdwijnen wanneer je met de muis de rand van het scherm verlaat.

Handig is de zoomfunctie: door op de linkermuisknop te klikken, kun je tijdelijk een deel van de afbeelding vergroten. Een andere aardige optie is de mogelijkheid om beelden direct vanuit het programma per e-mail te versturen.


Vorige pagina   Bezoek website[ Version 1.3 ] [ Disclaimer ] [ © 2008 SoftwareParadijs.nl ] [ Sitemap ] Website statistieken