Meiden spelletjes
 Google chrome downloaden
 Mozilla firefox downloaden
 Funfactor
 Gratis spelletjes en filmpjes
 website promotie
 Gratis emoticons
 Studieinfo
 Studielinks
 Spellen Spelen
 Hotel Boeken
 Hypotheek
 GSM hits
 Messenger city
 Voetbalkliks
 Top Games
 Happy Games
 Ringtones
 Mess free
 f1wallpapers.nl
 GSM unlocken
 Ringtones plezier
 Handig starten
 Gratis Startpagina
 NVU


Geen ervaring met het maken van websites? Nvu maakt het maken van een webpagina net zo makkelijk als werken met een tekstverwerker. Zo kunt u toch een website maken zonder de achterliggende code aan te raken! U heeft dus geen cursussen HTML te volgen. WYSIWYG staat namelijk voor What You See Is What You Get (Wat u ziet is wat u krijgt)

Makkelijk en snel en iedereen kan ermee overweg. U heeft geen geavanceerd FTP-programma nodig, maar het kan direct vanuit Nvu.

Open meerdere pagina's in een venster met deze tijdbesparende functie. Wissel snel tussen de verschillende pagina's die u tegelijkertijd bewerkt zodat u niet moet zoeken in uw misschien wel overvolle taakbalk.

Nvu biedt mogelijkheden om formulieren goed te beheren, tabellen snel in te voegen en te bewerken en sjablonen te gebruiken.

Nvu maakt schone code zodat websites op zo'n manier gemaakt worden dat ze in iedere gangbare webbrowser, zoals Firefox of Internet Explorer, te zien zijn zoals u wilt. Zo weet u zeker dat u niemand buiten sluit. Daarnaast zijn er ook meer opties te vinden om de code van de pagina schoon te houden. Deze schone code betekent dat het geschreven is volgens de standaarden van het W3C, de organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe webtechnologiën.Vorige pagina   Bezoek website[ Version 1.3 ] [ Disclaimer ] [ © 2008 SoftwareParadijs.nl ] [ Sitemap ] Website statistieken