Meiden spelletjes
 Google chrome downloaden
 Mozilla firefox downloaden
 Funfactor
 Gratis spelletjes en filmpjes
 website promotie
 Gratis emoticons
 Studieinfo
 Studielinks
 Spellen Spelen
 Hotel Boeken
 Hypotheek
 GSM hits
 Messenger city
 Voetbalkliks
 Top Games
 Happy Games
 Ringtones
 Mess free
 f1wallpapers.nl
 GSM unlocken
 Ringtones plezier
 Handig starten
 Gratis Startpagina
 OpenOffice.Org


OpenOffice.org is een kantoorsoftwarepakket en is een belangrijk voorbeeld van open-sourcesoftware.

OpenOffice.org is een open-source-project met als doelstelling: De ontwikkeling van hét internationaal toonaangevende kantoorpakket, dat door de voornaamste besturingssystemen wordt ondersteund, en dat toegang biedt tot alle functionaliteit en gegevens via open, componentgebaseerde API's en een op XML gebaseerd bestandsformaat.

OpenOffice.org is bovendien het product dat in deze context wordt ontwikkeld: een voor iedereen vrij kantoorpakket met modules voor tekstverwerking, spreadsheet, vectorgrafiek, HTML-bewerking en presentatie. Qua functieomvang en bediening is het vergelijkbaar met de bekende (niet gratis) kantoorpakketten en mogelijk als alternatief daarvoor te overwegen. Voor thuis, en in veel gevallen ook in het bedrijf, kan het uitstekend bruikbaar zijn. Sommige computerwinkels bieden OpenOffice.org aan als optie bij het kopen van een computer. Programmeurs mogen de broncode als startpunt gebruiken, aanpassingen aanbrengen en eventueel commercialiseren.

OpenOffice.org kan uitstekend overweg met het kantoorsoftware pakket van Microsoft (Word, Excel, Powerpoint enz.)


Vorige pagina   Bezoek website[ Version 1.3 ] [ Disclaimer ] [ © 2008 SoftwareParadijs.nl ] [ Sitemap ] Website statistieken