Meiden spelletjes
 Google chrome downloaden
 Mozilla firefox downloaden
 Funfactor
 Gratis spelletjes en filmpjes
 website promotie
 Gratis emoticons
 Studieinfo
 Studielinks
 Spellen Spelen
 Hotel Boeken
 Hypotheek
 GSM hits
 Messenger city
 Voetbalkliks
 Top Games
 Happy Games
 Ringtones
 Mess free
 f1wallpapers.nl
 GSM unlocken
 Ringtones plezier
 Handig starten
 Gratis Startpagina
 Nero Premium


Nero is het meest bekende en gebruikte brandprogramma. De software, naamgenoot van de Romeinse keizer Nero onder wiens heerschappij een groot deel van de stad Rome in de as werd gelegd, wordt voornamelijk gebruikt om bestanden of mp3's op cd te zetten. Maar Nero biedt meer mogelijkheden. Niet alleen kun je verschillende bestandsformaten via Nero branden, maar je kunt met Nero Toolkit ook de brandsnelheid instellen of een dvd of video-cd menu maken. Een programma met vele mogelijkheden dus.

Nero bestaat uit een aantal onderdelen, waarvan Nero Burning Rom, Nero Express en Nero StartSmart de meest gebruikte zijn. Wanneer je op het icoontje van Nero op je bureaublad klikt, kom je automatisch in de StartSmart. Dit is het zogenaamde commandocentrum van de software en van hieruit geef je alle opdrachten en worden de benodigde softwareonderdelen automatisch geladen. De interface is heel gemakkelijk. Nero werkt met name met icoontjes en korte kernwoorden als audio-cd en data-cd en heeft bijvoorbeeld een apart menu voor dvd's. Door op een icoon te klikken, kom je gelijk in het juiste menu en kun je aan de slag.

Nadeel van Nero is dat het niet gratis is en dat het pakket nogal groot is.
Daar tegenover staat weer dat Nero een erg veelzijdig stukje software is.

Een gratis probeerversie is te downloaden op de website van Nero.Vorige pagina   Bezoek website[ Version 1.3 ] [ Disclaimer ] [ © 2008 SoftwareParadijs.nl ] [ Sitemap ] Website statistieken